Bentley Nieuws

DE NIEUWE CONTINENTAL GT MULLINER CONVERTIBLE: DE DEFINITIE VAN LUXE MET OPEN DAK
DE NIEUWE CONTINENTAL GT MULLINER CONVERTIBLE: DE DEFINITIE VAN LUXE MET OPEN DAK

Introductie van de nieuwe Continental GT Mulliner Convertible*: het luxueuze summum van de familie van de Continental GT, verkrijgbaar met de V8- en W12-aandrijflijnen van Bentley. Mulliner ging verder dan het toonaangevende vakmanschap in de sector, dat synoniem is met Bentley en de definitieve Grand Tourer van de wereld, om voor het assortiment van de Continental het summum van een luxueuze convertibel te creëren.

BENTLEY EXP 100 GT
BENTLEY EXP 100 GT

100 jaar na de dag waarop het merk Bentley werd gesticht, werd een revolutionaire conceptauto onthuld om ons een blik te gunnen op de tweede eeuw van Bentley.

DE NIEUWE CONTINENTAL GT CONVERTIBLE NUMBER 1 EDITION BY MULLINER

Bentley heeft een uniek Limited Edition model gecreëerd als eerbetuiging aan de legendarische No. 1 Bentley Blower van 1929. De Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner is een moderne interpretatie van een werkelijk iconische raceauto. Hij bezit een opmerkelijk stuk geschiedenis, gevormd uit een zuiger van de originele No.1 Blower, en gezet in de console vooraan als deel van het Rotating Display van Bentley.

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE FLYING SPUR

Bentley Motors heeft de meest geavanceerde Grand Touring luxesedan ter wereld onthuld: de volledig vernieuwde Flying Spur. Rijden of gereden worden: de volledig nieuwe Flying Spur geeft u altijd een unieke combinatie van de luxe van een limousine met de prestaties van een sportieve sedan. Hij toont een gedurfde nieuwe présence op de weg en voegt er een interieurkwaliteit en -design van wereldklasse bij. Omdat wij zelfs dat niet genoeg vinden, doen we er nog de nieuwste op de klant gerichte technologie bovenop.

Introductie van de nieuwe Bentayga V8 Design Series

De nieuwe Bentayga V8 Design Series is een visueel dynamische versie met een eigentijdse stijl van de meest luxueuze SUV ter wereld. Het samenvoegen van het unieke exterieur van Mulliner met de eigenschappen van het interieur en een reeks opwindende opties van de Bentayga vormen een uiterste begeerlijke speciale editie.

NIEUWE BENTLEY CONTINENTAL GT CONVERTIBLE: DE ULTIEME GRAND TOURER MET OPEN DAK

Introductie van de volledig nieuwe Continental GT Convertible. De GT Convertible is designed, ontworpen en met de hand gemaakt in Groot-Brittannië, en vertegenwoordigt alles wat Bentley weet over het scheppen van de meest stijlvolle en elegantste Grand Tourers ter wereld.

BENTLEY INTRODUCEERT
BENTLEY INTRODUCEERT ""ADVANCED CONNECTIVITY"": DE EERSTE SUPERSNELLE WI-FI TER WERELD IN EEN AUTO

Bentley kondigt de lancering van Advanced Connectivity aan: de eerste supersnelle, betrouwbare en veilige Wi-Fi-verbinding ter wereld in een auto, nu beschikbaar voor de Mulsanne en in 2019 voor alle Bentley-modellen. Bel ons nu op +32 2 704 99 11 of bezoek Bentley Brussels om te bespreken hoe u deze nieuwe service aan uw Bentley kunt toevoegen. U kunt nu genieten van ononderbroken mobiele netwerkdekking terwijl u rijdt, met een volledig functioneel verbonden directiekantoor onderweg.

Introductie van de nieuwe Centenary Specification
Introductie van de nieuwe Centenary Specification

Bentley viert zijn 100e jaar door een speciale Centenary Specification te introduceren. U kunt ons bezoeken bij Bentley Brussels om deze luxueuze specificatie te ontdekken, die alleen verkrijgbaar is voor auto's van Bentley die tussen januari en december 2019 worden besteld.

BENTLEY PREMIERES NIEUWE FILM
BENTLEY PREMIERES NIEUWE FILM

Bentley onthulde een nieuwe film die het buitengewone verhaal vertelt van de evolutie van Bentley. We naderen de 100e verjaardag van onze inspanningen om de definitieve Grand Tourer te scheppen, en die eeuw van innovaties, prestaties en vakmanschap willen we huldigen met een korte, boeiende film.

Welkom Bentayga V8

Sinds de intrede van Bentley's Bentayga werd dit de nieuwe benchmark voor luxe SUV's. Klanten genieten van een onvergetelijke Grand tourer-ervaring zonder toegevingen voor het terrein of de rijomstandigheden. De Bentayga V8 is de reden waarvoor Bentayga werd ontworpen, een evenwichtsoefening die exquise verfijning combineert met verbluffende prestaties.

NIEUWE FLYING SPUR V8 S BLACK EDITION
NIEUWE FLYING SPUR V8 S BLACK EDITION

Dit is de Bentley Flying Spur V8 S Black Edition. Met deze nieuwe editie wordt een extra dimensie toegevoegd aan de al krachtige en fascinerende uitstraling van de Bentley Flying Spur V8 S. Hierdoor krijgt deze wendbare en adembenemende 4-deurs sedan een nog donkerder kantje. 

MULLINER LIMITED EDITION: FLYING SPUR DESIGN SERIES
MULLINER LIMITED EDITION: FLYING SPUR DESIGN SERIES

De Flying Spur Design Series is een opvallende Limited Edition van Mulliner. Deze exclusieve editie is beschikbaar op alle modellen en zet de meest opvallende designkenmerken van de Flying Spur in de verf met stralende accentkleuren.

ONTDEK HEM IN UITZONDERLIJK DETAIL
ONTDEK HEM IN UITZONDERLIJK DETAIL

Bentley blijft de grenzen verleggen en onthult een van 's werelds meest gedetailleerde panoramafoto's en meteen ook de tweede in haar campagne van uitzonderlijke gigapixel-foto's.

Bentley EXP 12 SPEED 6E CONCEPT ZET DE TOON VOOR HET NIEUWE SEGMENT: DE LUXE ELEKTRISCHE AUTO
Bentley EXP 12 SPEED 6E CONCEPT ZET DE TOON VOOR HET NIEUWE SEGMENT: DE LUXE ELEKTRISCHE AUTO

Op het Internationale autosaln van Genève in 2017 heeft Bentley Motors de nieuwe EXP 12 Speed 6e Concept onthuld waarmee ze het luxe elektrische segment willen vorm geven. Neem contact met ons op via Bentley Brussels voor meer informatie over deze nieuwe conceptcar.

BENTLEY BRENGT DE NIEUWE CONTINENTAL SUPERSPORTS EN SUPERSPORTS CONVERTIBLE OP DE MARKT
BENTLEY BRENGT DE NIEUWE CONTINENTAL SUPERSPORTS EN SUPERSPORTS CONVERTIBLE OP DE MARKT

Bij Bentley rolt de snelste en meest krachtige Bentley tot op heden van de lijn, de nieuwe Continental Supersports. Met de nieuwe Supersports worden fenomenale prestaties, rijgedrag en snelheid van de eerste generatie naar nieuwe hoogtes getild. Zijn ontwerp met gedurfde stylingkenmerken is een eerbetoon aan de supercar inclusief de accenten in carbon fibre aan de voor- en achterzijde aangevuld met een grote achterspoiler in carbon fibre.

NIEUWE CONTINENTAL GT V8 S BLACK EDITION
NIEUWE CONTINENTAL GT V8 S BLACK EDITION

Het is ons een genoegen om de nieuwste aanwinst van de Continental familie aan u voor te stellen: de Continental GT V8 S Black Edition. Deze exclusieve special edition is zowel in coupé als in convertibel beschikbaar. Hij werd ontworpen met het oog op een meer sportieve en meer eigentijdse look voor de GT V8 S. Om een gedurfd effect te creëren wordt de carrosseriekleur die de klant kiest verder aangevuld met prachtige zwarte glansafwerking in plaats van de gebruikelijke sierlijsten. De zwarte componenten zorgen voor zwarte accenten op het onderspatbord, de deur en bumperfacetten aan de achterkant maar ook op de deurgrepen. Zowel het radiatorrooster en de lijsten, de kop- en achterlampen zijn donkergetint voorzien van zwarte facetten.